De T-shirts van Lion of Leisure zijn nog verkrijgbaar bij

Jouw Marktkraam Maastricht

|Jodenstraat 32 Maastricht| *Naast het VVV Kantoor*

Lion of Leisure (vrije tijd) is een klein, onafhankelijk kinderkleding label uit Antwerpen, eigendom van ontwerpers Matthew Grove (UK) & Saskia Solberg (NL) en is opgericht in 2013. 
Elke kleding product dat ze produceren is zorgvuldig en liefdevol met de hand gedrukt en gemaakt van 100% biologisch katoen en draagt het GOTS certificaat (Global Organic TextileStandard). Er zijn dus geen chemicaliën of pesticiden gebruikt bij de teelt van het katoen.
Alle illustraties zijn gezeefdrukt met biologisch afbreekbare inkt op waterbasis die niet schadelijk zijn voor u, voor ons of voor het milieu. Elke T-shirt is verpakt in een herbruikbare, 100% katoenen zak.
Het Lion of Leisure assortiment is zowel voor jongens als voor meisjes, niet-seizoensgebonden en met regelmatig nieuwe, originele ontwerpen. 
Zij maken kleding met illustraties van grillige dieren met een humoristische twist. Zij geven zelf ook aan dat het kopen van hun product de wereld niet zal redden van de ondergang maar dat je er in ieder geval niet aan bijdraagt. En dat geeft een fijn gevoel… 

Volg Peetje’s Favorieten op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

en krijg

10% korting

Ben als eerste op de hoogte van de nieuwe producten en nieuwtjes