Bambu bij Peetjes favorieten

Het babybestek is ook verkrijgbaar in 

de Shop in Shop bij Jouw Marktkraam Maastricht |Jodenstraat 32|

en bij

ITEMS Concept Store in Roermond |Brugstraat 13|

Bambu maakt handgemaakte producten voor thuis.

Hun ideeën zijn geïnspireerd op de materialen waarmee ze werken en de producten zijn gemaakt op een manier die duurzaamheid ondersteunt.

Bambu is trots op het ontwerp en de kwaliteit van hun producten. Ze zijn veilig, duurzaam en gaan jarenlang mee. Ze zijn bestand tegen het zwaarste gebruik van alles: het echte leven. De kern van hun ontwerpproces is een onderliggende filosofie om de eenvoud van de grondstof te behouden en deze klassiek modern maken.

Hun ethiek

Bamboo is de snelstgroeiende plant ter wereld en is een eindeloos hernieuwbare grondstof, die nieuwe scheuten uit zijn wortelsysteem laat groeien na het oogsten. Het gedijt op natuurlijke wijze zonder gebruik van pesticiden of meststoffen, neemt broeikasgassen op en produceert 35% meer zuurstof dan soortgelijke bomen.

De oprichters van Bambu komen uit Portland in Oregon, Amerika. Een plek die trots is op lokale, in eigen land geteelde, milieuvriendelijke waarden. De oprichters verhuisden naar China en namen deze waarden mee. Tien jaar later blijft hun kleine productie- en ontwikkelingsteam moderne producten ontwerpen die ze trots delen met de rest van de wereld.

Ze bevorderen continu eerlijke- en veilige arbeidsomstandigheden.

Volg Peetje’s Favorieten op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina)

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

en krijg

10% korting

Ben als eerste op de hoogte van de nieuwe producten en nieuwtjes